Algemene voorwaarden

Voorwaarden Supportmylocal.nl

Support My Local is een non-profit initiatief vanuit webdesign bureau CNCPT Studio. Veel ondernemers worden hard geraakt door de maatregelen rondom het coronavirus. Wij als allround webbouwers willen daarom iets voor onze mede ondernemers betekenen. Wij zetten vliegensvlug een mini webshop op voor ondernemers waarmee op dit moment online inkomsten kunnen worden gegenereerd. Voor informatie kan contact worden opgenomen met info@supportmylocal.nl.

Definities
Ondernemer: de partij die bij Support My Local een website afneemt;
Kosteloos: zie onder Artikel 2 wat valt onder de gratis website

ARTIKEL 1- Totstandkoming overeenkomst

 1. Op Support My Local vraagt een ondernemer kosteloos een webshop aan (zie artikel 2)
 2. De ondernemer ontvangt hierna bericht van Support My Local om gegevens door te sturen.
 3. Bij ontvangst van de juiste gegevens zetten wij de webshop op.
 4. Bij livegang ontvangt de ondernemer hier een bericht van. De webshop is dan tot stand gebracht door non-profit initiatief Support My Local.

Support My Local is daarna niet verantwoordelijk voor de donaties en aankopen op de webshop en dient enkel als beheerder van deze website.

ARTIKEL 2- Support My Local Webshop

Na aanvragen ontvang de ondernemer van ons een eigen webshop waar waardebonnen of producten aan klanten geboden kunnen worden.

ARTIKEL 2.1- Kosteloze webshop

Een basis webshop aanvragen bij Support My Local is geheel kosteloos. De ondernemer ontvangt de volgende opties van Support My Local:

 • Webshop inclusief eigen bedrijfsnaam
 • Webshop met eigen URL om te delen (bedrijfsnaam.supportmylocal.nl)
 • Webshop inclusief 3 producten (maximaal, optioneel)
 • Webshop inclusief 1 waardebon (maximaal, optioneel)
 • Doneerknop (optioneel)
 • Eigen foto bovenaan de webshop
 • Integratie met Mollie (iDeal betalingssysteem)
 • Eigen account (inzien van bestellingen / donaties)

ARTIKEL 2.2- Custom webshop

Indien de ondernemer meer producten wilt aanbieden, eigen teksten wilt plaatsen of andere toevoegingen dan wordt hier door CNCPT Studio een vergoeding voor gerekend, afhankelijk van de wensen.

ARTIKEL 3- Aansprakelijkheid

Support My Local is niet aansprakelijk voor de aankopen en donaties die gedaan worden op de website. Mocht er op grond van enige wettelijke bepaling wel sprake zijn van enige aansprakelijkheid, dan is deze altijd gemaximeerd tot maximaal de waarde van het aangeschafte tegoed.

ARTIKEL 4- Geschillen

Geschillen dienen beslecht te worden in bij de rechtbank van het arrondissement van de ondernemer.

ARTIKEL 5- Projectduur

De webshop van de ondernemer blijft online staan gedurende de corona-crisis. Op het moment dat de situatie verbeterd heeft Support My Local het recht te besluiten om dit initiatief te pauzeren en/of te beëindigen. Uiteraard wordt de ondernemer hiervan schriftelijk (via de mail) op de hoogte gebracht. Ook kunnen dan de mogelijkheden worden besproken om de webshop van de ondernemer langer online te houden, bijvoorbeeld aan de hand van een maandelijkse fee. Deze kosten worden altijd eerst aan de ondernemer voorgelegd, waarna deze zelf kan beslissen om de webshop online te houden of kosteloos offline te halen. CNCPT Studio zal de kosten voor het online houden van de website altijd eerst schriftelijk overleggen en pas na akkoord in rekening brengen.

Laatst gewijzigd: 23-03-2020